KÜTAHYA / GEDİZ - AKSAKLAR İLKOKULU

AKSAKLAR İLKOKULU

AKSAKLAR KÖYÜ AKSAKLAR MEVKİİ NO 88 GEDİZ / KÜTAHYA
Vizyon
Aksaklar İlkokulu Öğretmen Kadrosu olarak olarak; "Hep İleriye, En İyiye" sloganı ile ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, üretken, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen öğrencileri topluma kazandırmak, anasınıfından sekizinci sınıfa kadar, geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada model sayılan bir okul olma amacındadır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Ders Başlama: 08.50 Ders Bitiş : 14.10
Soba
Aksaklar Köyü
İlçe merkezine yaklaşık 8 km uzaklıkta.